top of page

Kosten en Mogelijkheden

Tekencursussen
Kikajon bied momenteel drie soorten Comic tekencursussen: de 'Cartoon- & Korte Striptekencursus', de 'Manga-ka Tekencursus' en de 'Realistic Comic / Graphic Novel Tekencursus'. Deze zijn voor diverse leeftijdsgroepen. Voor kinderen, jongeren en volwassenen. Zowel groepstekenlessen als privé-tekenlessen.

Zie hiervoor de
'Informatie Comic Tekenlessen bij Kikajon - 2023' (pdf). Kosten gaan o.a. per leeftijdscategorie. Lees ook over de korting! Ook goed om te weten is dat Kikajon Leergeld Cheques via Stichting Leergeld Deventer accepteert. Ook is het mogelijk om, indien gewenst, de deelnamekosten in enkele met elkaar overeengekomen termijnen te betalen (bijv. in 2 of 3 keer).


Workshops
Workshops kunnen op uw locatie (zoals op scholen, instellingen, organisaties, bij events en particulieren) alsook bij Kikajon in de nieuwstraat 60 in Deventer gehouden worden. Meestal op afspraak, maar als we niet zelf vakantie houden kan het zijn dat we bijv. "Zomerworkshops" e.d. houden waar voor aangemeld kan worden.

Kosten voor workshops zijn met name afhankelijk van de tijdsduur, het aantal deelnemers en of er meerdere workshops op een dag (of dagen/weken) achter elkaar zijn of dat het om een eenmalige workshop gaat, alsook de gebruikte materialen en afstand (evt. reistijd en reiskosten).
Meer informatie vind u binnenkort op deze pagina.


Creatieve Kindermiddagen
Heerlijke creatieve en supergezellige kindermiddag waar kinderen zelf aan de slag kunnen en hun fantasie kunnen uitleven. Ik ondersteun hen bij het opzetten van hun werkjes of met het bedenken van leuke ideeën. De Creatieve Kindermiddagen vinden wekelijks plaats op de woensdagen van 14:45 - 16:45uur. Twee uur tekenen, schilderen & kleien voor kinderen van 4 - 12 jaar. Meestal ook tijdens de vakanties, tenzij anders aangegeven (via Facebook en Instagram).

Het is "vrije inloop", dus u hoeft uw kind(eren) niet aan te melden. De kosten voor de Creatieve Kindermiddagen zijn slechts EUR 5,- per kind per keer. Voor volwassenen (ouders/verzorgers van de kinderen) is dit EUR 7,50 (aanwezig blijven = deelnemen). Dit is inclusief materialen, drinken met wat lekkers.

Betaling kan (liefst gepast) contant ter plaatse of via Tikkie achteraf (ik vraag hiervoor uw telefoonnummer om een WhatsApp- of SMS-bericht te sturen; ook handig in het geval mocht er wat mocht zijn waardoor ik u moet kunnen bereiken).

Ik krijg soms de vraag of dit commercieel wel uit kan: Nee. Deze kosten zijn extra laag gehouden zodat ook kinderen van ouders met een klein(er) budget aan een leuke creatieve activiteit kunnen meedoen. Leuke plus is dat kinderen en hun ouders/verzorgers zo Kikajon leren kennen en soms er voor kiezen ook deel te nemen aan andere creatieve activiteiten (tekenles, workshop, Creatieve Kinderverjaardag) of een opdracht voor tekenwerk geven.


Creatieve Kinderverjaardagen
Kikajon biedt ook Creatieve Kinderverjaardagen aan. Met keuze uit leuke, uiteenlopende creatieve workshops waarbij de ruimte feestelijk versierd is en drinken en lekkers (taart, fruit, chips, snoep) verzorgd worden. De kosten hiervan hangen met name af van het aantal deelnemers en de tijdsduur.

Data en tijden worden met u afgestemd. Deze kunnen doordeweeks en in het weekend gehouden worden.

Binnenkort ook hiervan informatie op een rijtje in een handig
overzicht op deze pagina.

bottom of page