top of page

Karikaturen & Illustraties

Karikaturen in opdracht

Kikajon ...maakt karikaturen in opdracht; van gedetailleerd uitgewerkte tekeningen tot in enkel outlines. In zwart/wit en in kleur, op het door u gewenste formaat. Van A4, A3, A2, A1 of in zelfgekozen afmetingen (bijv. op 70 x 70cm). Met of zonder achtergrond-thema. Ook kunt u tekst of een (bedrijfs-) logo door mij laten toevoegen. Naast een individueel portret in karikatuur, kunt u ook kiezen voor een "duo-karikatuur" (2 personen op 1 tekening) of een groepskarikatuur, waarbij ik meerdere mensen (denk aan familie, vrienden of collega's) op een tekening in karikatuur uitbeeld. Altijd op kwalitatief, stevig papier. U kunt uw karikatuur ook digitaal aangeleverd krijgen. Ook kan uw logo, een speciale tekst enz. toegevoegd worden.

Prijslijst Karikaturen
De volgende prijzen zijn per karikatuur van één persoon per stuk en betreffen

een gedetailleerd uitgewerkte karikatuur op stevig (zwaar) papier.
 

  • Zwart/wit, A4, zonder achtergrond = €50,-  (2 pers. op één tekening = €75,-)

  • Zwart/wit, A4, met achtergrond = €70,-  (2 pers. op één tekening = €95,-)

  • Zwart/wit, A3, zonder achtergrond = €90,-  (2 pers. op één tekening = €120,-)

  • Zwart/wit, A3, met achtergrond = €110,-  (2 pers. op één tekening = €140,-)

  • Kleur, A4, zonder achtergrond = €70,-  (2 pers. op één tekening = €95,-)

  • Kleur, A4, met achtergrond = €90,-  (2 pers. op één tekening = €120,-)

  • Kleur, A3, zonder achtergrond = €110,-  (2 pers. op één tekening = €150,-)

  • Kleur, A3, met achtergrond = €130,-  (2 pers. op één tekening = €180,-)
     

Korting bij afname van méér dan 2 afzonderlijke karikaturen, meerdere duo-karikaturen en bij groepskarikaturen!

 

Grotere formaten (A2, A1, etc.) en afwijkende formaten zijn eveneens mogelijk. Karikaturen zijn eveneens compleet in passe-partout en omlijsting te verkrijgen.

Mail mij uw specifieke wensen, vragen en/of voor kortingen naar: info@kikajon.nl
 

Alle prijzen zijn exclusief btw en (eventuele) verzendkosten (per aangetekende post. Zie hiervoor de website van PostNL voor de exacte prijs). U kunt uiteraard altijd kosteloos uw karikatuur afhalen aan de Nieuwstraat 60 te Deventer als deze gereed is.


Interesse om mij als karikaturist in te huren voor tijdens uw speciale dag, feest of event? Dat kan! Ik kan op locatie komen. Mail (m.b.t. specifieke wensen en kortingen, etc.) naar: info@kikajon.nl

Illustraties  & Ontwerpen in opdracht

Kikajon maakt ook zeer uiteenlopende illustraties en ontwerpen voor particulieren, bedrijven, organisaties, stichtingen, scholen enz. Van illustraties voor een kinderboek tot het ontwerpen van logo's, ontwerpen (en evt. schrijven) van lesmateriaal, comics voor diverse uitgaves, ontwerpen voor posters en flyers, ontwerpen voor bestickering, enz. You name it.

Het liefst geef ik hier ook gewoon op de website de kosten op, maar omdat de opdrachten en context per keer zo uiteenlopen kan ik hier geen lijst met prijzen of zelfs prijsindicaties geven. Daar is het simpelweg telkens te specifiek voor.

Voor informatie over kosten en mogelijkheden neemt u hiervoor daarom even contact op met mij. Dan geef ik u z.s.m. een opgave - geheel vrijblijvend - hiervoor. Liefst per mail via:
info@kikajon.nl waarin u reeds e.e.a. toelicht wat u voor ogen heeft, enz. Maar bellen of appen mag natuurlijk ook via: 06-538.331.69 (Martin). Of, als u liever even langs komt, dan kan dat ook. Maak daarvoor svp even een afspraak; de kans dat ik aan het werk ben (geven van tekenles, workshop, enz.) is groot en het zou jammer zijn als u voor een dichte deur komt of ik op dat moment geen tijd en aandacht aan u kan geven.

Tot gauw!

Vriendelijke groet,
Martin Geuzendam
Kikajon.nl

FINISHED [small] - Siegfried de Ruiter COVER 2022 - Acetate Dub.jpg

Cover Artwork design voor ReggaeWise DubReggae LP 'Acetate Dub', sept. 2022

puzzeldoos-puzzelstukjes-boekje-8728.jpg

Artwork design voor Rotary Raalte puzzel (1000 stukjes) "Raalte 900 jaar", 2023.

Op deze pagina komen nog de nodige voorbeelden aan illustraties, ontwerpen enz.

bottom of page