FAQ.png

FAQ

Frequently asked questions

Welke invloed hebben de coronamaatregelen op de activiteiten van Kikajon?


30 augustus 2021, UPDATE na versoepelingen 26 juni 2021:

Na een jaar van bijna aaneengesloten lockdown waar ik (naast het uitvoeren van een stuk minder opdrachten dan voorheen), enkel 1-op-1 prive tekenlessen heb kunnen geven, kan ook Kikajon weer open voor groepsactiviteiten (leeftijd t/m 17 jaar)!

Ik ben begonnen met voortzetting van de wekelijkse 'Creatieve Kindermiddag' op de woensdagmiddagen (14:45 t/m 16:45uur) en met de deelnemers van tekencursussen die vanwege de coronamaatregelen voor een hele lange tijd onderbroken zijn geweest.

Daarbij zal ik ook weer starten ofwel ben ik reeds gestart met enkele nieuwe tekengroepen voor:
- Cartoon- & Korte Striptekenen
- Manga Tekenen
- Graphic Novel / Realistic Comic Tekenen

Aanmelden kan al via: info@kikajon.nl
(Je ontvangt dan van mij vrijblijvend een mail met de benodigde informatie.)

...ook kan ik weer workshops en Creatieve Kinderverjaardagen houden. Voor meer info mail naar: info@kikajon.nl
Ook geef ik weer op bijv. scholen (Basis- en Speciaal Onderwijs evenals het Voortgezet Onderwijs) weer workshops.

Houd onze website, Facebook- en Instagram pagina's in de gaten!
Kikajon maakt ook (vrij en in opdracht) Beeldend Werk, hoe zit dat?


Dat klopt! Ik maak ook Beeldend werk; van schilderijen, (grafiet-) tekeningen tot objecten, enz. Solitair en in samenwerking met een collega en vriendin van ons, Susanna Dalstra. Momenteel is werk te zien in de winkelruimte ingericht als galerie aan de Nieuwstraat 90-92 te Deventer. Zie: https://www.instagram.com/p/CITYSjajvEn/?utm_source=ig_web_copy_link

U kunt ook werk online vinden via: www.artzilut.com (Martin Geuzendam) en https://susannadalstra.wixsite.com/home/manufacturing (Susanna Dalstra).A post shared by Martin (@martin.geuzendam)
Heeft Kikajon openingstijden?


Nee, we hebben geen (vaste) openingstijden.

Alle activiteiten, zowel cursussen, workshops en andere activiteiten zijn besloten. Ik geef dan les c.q. begeleid een workshop, enz. Behalve de wekelijkse Creatieve Kindermiddag voor Kinderen (nu vanwege Corona niet; zodra het weer kan!) op de woensdagmiddagen van 14:45 t/m 16:45uur. Dit is vrije inloop. Maarrrrrrr, ...ik ben dagelijks aanwezig. U bent dan ook welkom om binnen te komen voor meer informatie, vragen, aanmelden voor cursussen/workshops/enz., voor opdrachten, enz.

Zeker als het bordje op "open" staat. Zo niet, schroom dan niet om aan te bellen. Maar mailen, bellen, WhatsAppen, een berichtje via deze website, Messenger, Insta pb-bericht, enz. kan even goed.
Kom je ook op locatie?


Ik kom zeker ook op locatie. Uiteraard in Deventer en omgeving, maar ook elders in het land. In alle gevallen geldt dat we tijden, mogelijkheden, kosten enz. eerst samen bespreken en afstemmen. Neem contact op en dan weet u meteen of het u past!