top of page

FAQ

  • "Kikajon maakt ook (vrij en in opdracht) Beeldend Werk, hoe zit dat?"
    Dat klopt! Ik maak ook Beeldend werk; van schilderijen, (grafiet-) tekeningen tot objecten, enz. Solitair en in samenwerking met een collega en vriendin van ons, Susanna Dalstra. Momenteel is werk te zien in de winkelruimte ingericht als galerie aan de Nieuwstraat 90-92 te Deventer. Zie: https://www.instagram.com/p/CITYSjajvEn/?utm_source=ig_web_copy_link U kunt ook werk online vinden via: www.artzilut.com (Martin Geuzendam) en https://susannadalstra.wixsite.com/home/manufacturing (Susanna Dalstra). A post shared by Martin (@martin.geuzendam)
  • "Heeft Kikajon (vaste) openingstijden?"
    Nee, we hebben geen (vaste) openingstijden. Alle activiteiten, zowel cursussen, workshops en andere activiteiten zijn besloten. Ik geef dan les c.q. begeleid een workshop, enz. Behalve de wekelijkse Creatieve Kindermiddag voor Kinderen op de woensdagmiddagen van 14:45 t/m 16:45uur. Dit is vrije inloop. Maarrrrrrr, ...ik ben dagelijks aanwezig. U bent dan ook welkom om binnen te komen voor meer informatie, vragen, aanmelden voor cursussen, workshops, enz., voor opdrachten, enz. Zeker als het bordje op "open" staat. Even mailen, bellen, WhatsAppen, een berichtje via deze website, Messenger of Insta pb-bericht, enz. kan even goed.
  • "Kom je ook op locatie?"
    Ik kom zeker ook op locatie. Uiteraard in Deventer en omgeving, maar ook elders in het land. In alle gevallen geldt dat we tijden, mogelijkheden, kosten enz. eerst samen bespreken en afstemmen. Neem contact op en dan weet u meteen of het u past!
bottom of page