FAQ.png

FAQ

Frequently asked questions

Welke invloed hebben de coronamaatregelen op de activiteiten van Kikajon?


Door de Coronamaatregelen kan Kikajon momenteel op onze locatie geen groeps-tekenlessen, groepsworkshops, Creatieve Kindermiddagen e.a. groepsactiviteiten laten plaatsvinden. Ik hoop dat, gelet op het 'Openingsplan' van de overheid, ik dit vanaf 18 mei 2021 (inmiddels een week verschoven vanaf de eerdere datum 11 mei) weer kan opstarten i.i.g. voor kinderen t/m 12 jaar (zonder 1,5 meter), en mogelijk ook voor iedereen daarboven (al dan niet met tijdelijk 1,5 mtr afstand). Wel kunnen er prive tekenlessen & -workshops e.d. gegeven worden. Naast 1-op-1 kan dit nu ook 1-op-2 personen.En uiteraard zijn alle andere zaken qua opdrachten mogelijk (illustraties, ontwerpen, presentatievideo, muurschilderingen, karikaturen en comics, enz.).

Ook geef ik weer op bijv. scholen (Basis- en Speciaal Onderwijs evenals het Voortgezet Onderwijs) weer workshops.

Houd onze website, Facebook- en Instagram pagina's in de gaten!
Kikajon maakt ook (vrij en in opdracht) Beeldend Werk, hoe zit dat?


Dat klopt! Ik maak ook Beeldend werk; van schilderijen, (grafiet-) tekeningen tot objecten, enz. Solitair en in samenwerking met een collega en vriendin van ons, Susanna Dalstra. Momenteel is werk te zien in de winkelruimte ingericht als galerie aan de Nieuwstraat 90-92 te Deventer. Zie: https://www.instagram.com/p/CITYSjajvEn/?utm_source=ig_web_copy_link

U kunt ook werk online vinden via: www.artzilut.com (Martin Geuzendam) en https://susannadalstra.wixsite.com/home/manufacturing (Susanna Dalstra).A post shared by Martin (@martin.geuzendam)
Heeft Kikajon openingstijden?


Nee, we hebben geen (vaste) openingstijden.

Alle activiteiten, zowel cursussen, workshops en andere activiteiten zijn besloten. Ik geef dan les c.q. begeleid een workshop, enz. Behalve de wekelijkse Creatieve Kindermiddag voor Kinderen (nu vanwege Corona niet; zodra het weer kan!) op de woensdagmiddagen van 14:45 t/m 16:45uur. Dit is vrije inloop. Maarrrrrrr, ...ik ben dagelijks aanwezig. U bent dan ook welkom om binnen te komen voor meer informatie, vragen, aanmelden voor cursussen/workshops/enz., voor opdrachten, enz.

Zeker als het bordje op "open" staat. Zo niet, schroom dan niet om aan te bellen. Maar mailen, bellen, WhatsAppen, een berichtje via deze website, Messenger, Insta pb-bericht, enz. kan even goed.
Kom je ook op locatie?


Ik kom zeker ook op locatie. Uiteraard in Deventer en omgeving, maar ook elders in het land. In alle gevallen geldt dat we tijden, mogelijkheden, kosten enz. eerst samen bespreken en afstemmen. Neem contact op en dan weet u meteen of het u past!